Overvejer du at opsætte solceller, men er i tvivl om finansering af solcelleanlægget? Lige nu er der rigtig gode muligheder for at låne penge til solceller, og samtidig også gunstige vilkår for at få en god pris på selve anlægget og monteringen.

Ved at opsætte solceller vil du kunne spare helt op mod 15-20.000 årligt. Dog skal du også regne med en investering på mellem 100 og 150.000 kr – Så mange skal ud og låne til solceller. Men da det er en nærmest sikker investering, som er tilbagebetalt på kort tid, typisk 6-10 år er der normalt slet ingen problemer med at låne til solceller.

Her kan du låne til solceller

Realkredit: Har du opsparet friværdi i dit hus, er det mest oplagte at belåne denne, og enten konvertere dit eksisterende realkreditlån eller få et tillægslån. Lige nu kan du få lån med rente helt ned til 2% – Så der er bestemt ingen grund til at holde sig tilbage. Hvis du vil belåne dit hus for at opsætte solceller, kan du gøre det op til 80% af husets vurdering.

Banklån: Hvis du ikke har friværdi i huset, kan du i stedet undersøge muligheden for at få et almindeligt banklån til solceller. Her betaler du en højere rente, men rent økonomisk hænger det stadig meget fint sammen.

Elselskabet: Mange elselskaber tilbyder finansiering af solcelleanlæg. Om det også gælder din nuværende leverandør kan du se på deres hjemmeside.

Leverandøren af solceller: Endelig er der naturligvis mulighed for at få et lån til solceller gennem den leverandør der opsætter solcellerne. De fleste firmaer samarbejder med finansieringsselskaber, som har specialiseret sig i at låne til solceller. Det kan du stadig gøre til en billig rente, og har du ikke friværdi kan det måske endda være et godt alternativ til et banklån. En af de leverandører der tilbyder denne mulighed er Jysk Tagteknik, som også kan opsætte anlægget.

Få flere tilbud på lån solceller

Som med alt andet kan der være god forretning i at få tilbud på finansiering hos flere forskellige selskaber der tilbyder lån til solceller. Derved får du den skarpeste pris, og dermed det største overskud til dig – og det er jo det, det hele drejer sig om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *